Ποιοι είμαστε…

Το Φεβρουάριο του ’98 ιδρύθηκε η εταιρία “ΕΨΙΛΟΝ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ”, με στόχο να γίνει  συνώνυμη της υψηλής συνέπειας, της προσωπικής επαφής και της άμμεσης εξυπηρέτησης.

Σήμερα, η “ΕΨΙΛΟΝ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ” είναι μια εταιρία με απόλυτα εδραιωμένη θέση στο αντικείμενό της.

Εξυπηρετώντας μια γεωγραφική περιοχή από το Βόλο μέχρι την Ορεστιάδα, με πελάτες σε όλες τις μεγάλες πόλεις, κατάφερε με την αξιοπιστία της, την ταχύτητά εξυπηρέτησης και την αμεσότητα στην επικοινωνία, να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Έχοντας στη διάθεσή της ένα από τα καλύτερα τεχνικά τμήματα στη Βόρεια Ελλάδα καθώς και την ικανότητα να ασκεί δυναμικό management  προχωρά σταθερά μπροστά υιοθετώντας καινοτομίες, δημιουργώντας πρωτοποριακές εφαρμογές και προσπαθώντας πάντα να ικανοποιήσει με μοναδικές λύσεις ώστε ο πελάτης της να απολαμβάνει την υψηλότερη ποιότητα στα προϊόντα που αγοράζει, στην τεχνική εξυπηρέτηση που δέχεται και την φιλική συννενόηση που αντιμετωπίζει, δίνοντας έτσι στην συνεργασία, αυτό που την κάνει σημαντική: ΑΞΙΑ.

Με εκτίμηση Epsilon Copiers

Η συσκευασία

Εάν θέλετε να αποκτήσετε ένα σύγχρονο ψηφιακό φωτοαντιγραφικό μηχάνημα  με δυνατότητα μετατροπής του σε εκτυπωτή ή σαρωτή δικτύου ή  αν αντιμετωπίζεται πρόβλημα με την συντήρηση του η ΕΨΙΛΟΝ μπορεί να σας δώσει την ποιο αξιόπιστη λύση.

Η Καθαριότητα

Με το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, σας παρέχουμε υπηρεσίες service και συντήρησης του φωτοτυπικού σας με εγγύηση επισκευής τόσο στα ανταλλακτικά όσο και στην παροχή των υπηρεσιών μας πάντα στις καλύτερες τιμές. Με πρωτοποριακές προτάσεις και μοναδικές προσφορές τόσο σε καινούργια όσο και σε ανακατασκευασμένα ή εκθεσιακά ή μεταχειρισμένα εκτυπωτικά συστήματα, με άμεση τεχνική υποστήριξη & service, πάντα με υπευθυνότητα και συνέπεια.

Οι Εξαγωγές

Σας παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη, συντήρηση και αναβάθμιση του εξοπλισμού σας για όλους τους τύπους φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων των κορυφαίων brands στον χώρο RICOH , KONICA-MINOLTA, DEVELOP.

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος των μηχανημάτων για την εκτίμηση της βλάβης  στο χώρο σας.

Οι φωτογραφίες των μηχανημάτων είναι ενδεικτικές. Ο εξοπλισμός του κάθε μηχανήματος προκύπτει κατόπιν συμφωνίας με την εταιρεία.

All about photocopiers...