1

01. Πώληση

Εάν θέλετε να αποκτήσετε ένα σύγχρονο ψηφιακό φωτοαντιγραφικό μηχάνημα  με δυνατότητα μετατροπής του σε εκτυπωτή ή σαρωτή δικτύου ή  αν αντιμετωπίζεται πρόβλημα με την συντήρηση του η ΕΨΙΛΟΝ μπορεί να σας δώσει την ποιο αξιόπιστη λύση.

02. Υποστήριξη

Με το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, σας παρέχουμε υπηρεσίες service και συντήρησης του φωτοτυπικού σας με εγγύηση επισκευής τόσο στα ανταλλακτικά όσο και στην παροχή των υπηρεσιών μας πάντα στις καλύτερες τιμές. Με πρωτοποριακές προτάσεις και μοναδικές προσφορές τόσο σε καινούργια όσο και σε ανακατασκευασμένα ή εκθεσιακά ή μεταχειρισμένα εκτυπωτικά συστήματα, με άμεση τεχνική υποστήριξη & service, πάντα με υπευθυνότητα και συνέπεια.

2
3

03. Υποστήριξη

Σας παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη, συντήρηση και αναβάθμιση του εξοπλισμού σας για όλους τους τύπους φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων των κορυφαίων brands στον χώρο RICOH , KONICA-MINOLTA, DEVELOP.

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος των μηχανημάτων για την εκτίμηση της βλάβης  στο χώρο σας.

Οι φωτογραφίες των μηχανημάτων είναι ενδεικτικές. Ο εξοπλισμός του κάθε μηχανήματος προκύπτει κατόπιν συμφωνίας με την εταιρεία.